Vinduespudser på Vesterbro

ER DU KUNDE I FORVEJEN

OPTJEN GRATIS VINDUESPOLERING MED VORES APP

Vinduespudser app iPhone Vinduespudser app Android
VI SKRIVER DÉT MED SMÅT MED STORT

INGEN ABONNEMENTER

KUN AFTALER

DU FÅR STEMPLER HVER GANG DU FÅR RENE VINDUER

DU FÅR GRATIS VINDUESPOLERING VED 10 STEMPLER

KLIK DINE VINDUER - SÅ PUDSER VI DEM FOR DIG

til markedets billigste priser

VINDUESPOLERING OG SOLCELLEVASK MED VERDENSFØRENDE TEKNOLOGI

1:1.000.000.000.000 RENT VAND

GIVER ET KNIVSKARPT RESULTAT OG VINDUERNE SKAL PUDSES MINDRE HYPPIGT

LOGISTIKSYSTEM SØRGER FOR MINIMAL KØRSEL

70% AF VORES KØRETØJER ER EL-BILER - VÆLG EN GRØN TID OG SPAR PENGE

Ligesom Vesterbro så rummer MEMpolering alle

Hvis vi kunne spørge H.C. Andersen, ville han sige, at Vesterbro er Københavns grimme ælling. Vesterbro er Københavns bydel, som de seneste mange år er blomstret op i et omfang, at bydelen er ideel i et H.C. Andersen eventyr. I dag er Vesterbro blevet hjemsted for alle typer. MEMpolering er stolte af at udbyde vinduespudsning på Vesterbro, da det gør, at vores vinduespudser dagligt har æren af, at tage del i den mangfoldighed danner rammen om den del af byen der aldrig sover. Vi leverer vinduespudsning til rigtig mange glade kunder på Vesterbro, men der er altid plads til en ekstra, og det kan sagtens være dig. 

 

Nu kan du også få rene vinduer i weekenden uden merpris på hele Vesterbro

Vi udfører også vinduespolering i weekenden på Vesterbro. Vi pudser både lørdag og søndag fra kl. 8.00 til 16.00 til samme gode pris som i hverdagene - ingen ekstra gebyrer. Vi oplever at flere af vores vinduespudsere efterspørger weekend-arbejde og vi har derfor valgt som noget nyt at holde åbent i weekenden. Du kan finde en weekend tid i vores online-kalender, prisen vil være den samme som i hverdagene.

 

Vesterbro har lært os, at "kærlighed er at dele". Derfor deler vi særlige fordele ud til alle vores kunder

I krydset mellem Sønder Boulevard og Dybbølsgade står den fineste byttestation med ordene: "Kærlighed er at dele." Hvilket beskriver Vesterbros ånd. Udover Vesterbros ånd, beskriver disse ord også ånden i MEMpolering. Vi elsker vores kunder, og vi ved, at kærlighed er at dele. Derfor giver vi alle vores kunder gratis vinduespudsning, og vi gør det, hvornår end man passer dem. Når du bestiller en vinduespudsning på Vesterbro, så får du et stempelkort. Når du har optjent ti stempler, så modtager du en gratis vinduespolering på Vestebro. Du optjener naturligvis stempler, hver gang du modtager en vinduespudsning. Men vi har skabt en ekstra funktion, som ligner byttestationen i krydset på Sønder Boulevard. Hvis du anbefaler en ven, nabo eller kollega at bruge vores vinduespudsning, og vedkommende opretter sig som bruger, så modtager i begge to et gratis stempel, og kommer et skridt nærmere en gratis vinduespolering. I praksis foregår anbefalingen ved, at du sender den pågældende persons mail til os via din bruger. For hver kammerat du anbefaler, så modtager du et gratis stempel, under den forudsætning at vedkommende opretter sig som bruger i MEMpolering. Derudover tilbyder vi Danmarks billigste vinduespudsning. 

 

Ligesom arkitekturen på Vesterbro er vores service smuk og unik. 

Vesterbro er vores stjerne i København, og vores kunder er vores stjerne i MEMpolering. Hver enkelt vinduespudser i MEMpolering er frisk og professionel ud over det sædvanlige. Enhver mand har været i branchen længe. Dermed har hver enkel vinduespudser den nødvendige kunnen til at give jeres flotte ældre palæruder og dannebrogsvinduer en vinduespudsning i topkvalitet. Vores vinduespudser er udstyret med alt tænkeligt udstyr, derfor kan vi sige, der er ingen vinduer vi ikke kan pudse på hele Vesterbro. Vi har en kvalitetssikring, som gør, at hvis der mod forventning skulle være mangler på din vinduespudsning, så sætter din vinduespudser kurs mod dit hjem på Vesterbro og retter op på fejlen. Det gør han med et smil og en undskyldning, og så gør han det naturligvis uden beregning. Årsagen er enkel. Byens vinduer er med til at give Vesterbro dybde og ægthed, og vi sørger for at byen fortsat kan stråle med skinnende rene og vedligeholdte vinduer. Derudover er din tilfredshed med din vinduespudsning er en ting, vi aldrig går på kompromis med. 

 

Vi er friske og klar til at hænge ud for det perfekte resultat

Vores vinduespudser er frisk på at komme ud til dig, hvis dine vinduer trænger til at blive frisket op. Efter et besøg af vores vinduespudser, garanterer vi dig, at du om morgenen vil kunne se solen ramme de nylagte brosten. Dine vinduers klarhed gør, at du tydeligt kan se, hvordan solen glimter hele Vesterbro op. Vi sørger for det hele når det kommer til vinduespudsning på Vesterbro. Vores vinduespudser kommer på det tidspunkt du vælger, og han går ikke før at du er så glad for resultatet, at dit smil skinner ligeså meget som dine vinduer. Når vi skal ud og rejse, så bruger vi Tripadvisor til at høre, hvad andre siger om de hoteller og restauranter, vi har i sinde at besøge. Vi er ikke på Tripadvisor men vi er på Trustpilot, hvor over 5.000 har delt deres oplevelse med vores vinduespudsning. Derudover er vi blevet kåret til Danmarks bedste vinduespudser hvert år siden 2010. Uden undtagelse. Når vi sender en vinduespudser ud til din vinduespudsning på Vestebro, så sker det med kærlighed for moder jord. Vi kører kun i miljøvenlige biler og vi udfører kun vinduespudsning med svanemærkede produkter. Hvis du ønsker at bestille en vinduespudsning, så klik de vinduer du har. Derefter ser du nu dit uforpligtende tilbud. Udfyld derefter kontaktformularen og book en tid.

 

 

 

 

 

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL:

Her på siden har vi samlet en liste med gode spørgsmål og svar.

Hvordan finder jeg en vinduespudser på Vesterbro?
Vi er lige her og vores vinduespudser er lige om hjørnet på Vesterbro. Skriv din adresse på vores forside, klik dine vinduer og få en præcis pris på dine vinduer. Book din tid online på næste side i vores online-kalender. Vi har mange grønne rabat-tider på Vesterbro, da mange af vores kunder ligger her.
Hvordan bestiller jeg en vinduespudser på Vesterbro?
Du kan bestille vores vinduespudser enkelt og nemt online hos os ved at taste din adresse her på siden. Du klikker derefter blot på dine vinduestyper, klik flere gange ved flere antal og få din pris med det samme ved at klikke på vis tilbud knappen. Du kan efterfølgende book en tid i vores online-kalender. vores vinduespudsere kender Vesterbro og er altid lige om hjørnet. Det betyder også at du kan vælge en grøn miljøvenlig tid (en tid hvor vi er i nærheden af din adresse) den giver dig en ekstra rabat. Vær fleksibel og boost din besparelse yderligere.
Hvordan sparer jeg mest på min vinduespudsning på Vesterbro?
Svaret er enkelt, ved at downloade vores App, her får du udover alle vores rabatter også stempler, ved 10 stempler får du en gratis vinduespolering. Du kan bestille en vinduespudser på Vesterbro hurtigt og nemt hos os via vores app og også her online på vores hjemmeside. Både pris og tid får du hurtigt og nemt og med få klik og ligeledes vores rabatter. Du kan få flere rabatter hos os. Vælger du en grøn tid betyder det at vi er i nærheden af din adresse og derfor kan tilbyde dig en billigere pris. Du kan også være fleksibel mht. tidspunkt og spare yderligere. En fast vinduespudser-ordning giver dig også en yderligere rabat. Er du både grøn, fleksibel og fast kan du spare 120 kr. pr. vinduespudsning hos os.
Hvad er prisen for en vinduespudser på Vesterbro?
Vi har billige priser i forhold til markedet. Du kan se din pris hurtigt og nemt ved at skrive din adresse i adressefeltet. Er du både grøn, fast og fleksibel sparer du 120 kr. pr. vinduespudsning.
Trustpilot