Vinduespudser i København

ER DU KUNDE I FORVEJEN

OPTJEN GRATIS VINDUESPOLERING MED VORES APP

Vinduespudser app iPhone Vinduespudser app Android
VI SKRIVER DÉT MED SMÅT MED STORT

INGEN ABONNEMENTER

KUN AFTALER

DU FÅR STEMPLER HVER GANG DU FÅR RENE VINDUER

DU FÅR GRATIS VINDUESPOLERING VED 10 STEMPLER

KLIK DINE VINDUER - SÅ PUDSER VI DEM FOR DIG

til markedets billigste priser

VINDUESPOLERING OG SOLCELLEVASK MED VERDENSFØRENDE TEKNOLOGI

1:1.000.000.000.000 RENT VAND

GIVER ET KNIVSKARPT RESULTAT OG VINDUERNE SKAL PUDSES MINDRE HYPPIGT

LOGISTIKSYSTEM SØRGER FOR MINIMAL KØRSEL

70% AF VORES KØRETØJER ER EL-BILER - VÆLG EN GRØN TID OG SPAR PENGE

Få vinduespolering i København - Vi kommer når det passer dig

MEMpolering er Københavns bedste og billigste vinduespudser. Vi er pjattede med København, og vores mange kunder i hovedstaden er pjattede med os. 

Da vi startede MEMpolering ville vi starte i den by, vi kom fra og boede i, og derfor faldt valget på København. Vi satte os ind i et s-tog med en spand og med vores vinduespudserudstyr og vores reklamer. Idag taler vores mange brugere i hovedstaden deres eget tydelige sprog. MEMpolering er københavnernes klart foretrukne valg inden for vinduespudsning. Vinduespolering i København er bedst for en vinduespudser, når byen er varm og tør, men selv når København er våd og kold, har hovedstaden en glød over sig, som vores vinduespudser ikke finder andre steder. København, vi elsker dig - ligeså højt som vi elsker vores kunder, du har givet os. Hvis du er bosat i København og mangler en vinduespudser, så vælg MEM, da vi har det Mest Effektive Mandskab, som er det, MEM står for. MEMpolering er Danmarks bedste vinduespudser i kundeanmeldelser, og takket være vores 5.000 anmeldelser på Trustpilot kan vi kalde os Danmarks bedst anmeldte vinduespudser.

 

Danmarks mest beundringsværdige by fortjener de mest beundringsværdige fordele

Mange københavnere benytter os den ene gang efter den anden som deres faste vinduespudser. Det er vores hypotese, at årsagen hertil er, at vi altid overholder vores aftaler. Vi leverer altid stribefri vinduespudsning i København, samtidig med at vi betragter det som vores fornemste opgave at imødekomme og indfri hver enkelt kundes behov. København er fuld af små sidegader, som det for mange er svært at finde rundt i. Men MEMpolering går aldrig galt i København, og du går aldrig galt i byen ved at vælge os som din vinduespudser i København. Vi har en for dig fordelagtig stempelordning, som indbefatter de bedste fordele i vinduespudserbranchen. Allerede efter din første vinduespudsning er du et skridt nærmere en gratis vinduespolering. Du får et stempel, for hver gang du modtager en vinduespudsning, hvilket svarer til 10 % rabat. Når du har ti stempler, ringer Jackpot-klokken, og du har vundet en gratis vinduespudsning. Måske tænker du: ”Den stempelordning adskiller sig da ikke synderligt fra den, som 7/11, Espresso House og Joe and the Juice benytter?” Men her er vi glade for at kunne korrigere dig, for med vores: ”Anbefal en ven”-funktion, kan du anbefale din nabo, ven eller kollega at bruge os som vinduespudser. Det sker ved, at du sender deres mail via din profil, og den pågældende person opretter sig som bruger. Når dette er gjort, har I begge optjent et stempel. For hver enkelt person, du anbefaler, modtager du et gratis stempel. Hvis du f.eks. anbefaler ti personer i dag, har du en gratis vinduespudsning i morgen. Når dit stempelkort er fyldt, modtager du et nyt, og således gentager proceduren sig. Derudover garanterer vi alle vores kunder kvalitetssikring. Det betyder, at hvis der mod forventning skulle være fejl eller mangler, kommer vi igen og retter op herpå med et smil - og selvsagt uden beregning. På den måde sikrer vi, at vores vinduespudser kun leverer flotte vinduer hver gang.

 

Ligesom København vægter MEMpolering tryghed, solidaritet og hjælpsomhed over for vores medmennesker

København er en dyr by. Det må vi konstatere. For når det kommer til bolig, og når det kommer til startup, koster god kvalitet. Derfor har vi banket vores priser helt i bund. Vi er altid klar til vinduespolering i København, og vi kan rykke ud og udføre en vinduespudsning hos dig fra 145 kroner og kan dermed kalde os markedets billigste vinduespudser. Hvis du lige er flyttet eller lige har opstartet en café, en salon eller andet, vil du helt sikkert gerne have, at din bygning er en fryd for øjet. Hvad er din bygnings blikfang? Det er dine vinduer, og den grad af imødekommenhed, din bygning afspejler, afhænger i høj grad af, hvor rene dine vinduer er. Måske har du lyst til at få skinnende rene vinduer, men budgettet er simpelthen ikke til det. Måske er du lige flyttet til byen, og dit netværk er ikke særlig stort. Eller måske har du lige åbnet en forretning og har ikke tid til at anbefale vores service til dine venner for dermed at optjene din ret til en gratis vinduespolering. Hvis dette er tilfældet, er vi selvfølgelig stadig behjælpelige, for det er vores holdning, at ingen af vores medborgere behøver at have pletter på vinduerne i et omfang, der er forstyrrende for øjet. I fortjener ikke en dårlig udsigt. Aldrig nogensinde. Derfor gav vi for et par år siden i Jyllands-Posten en komplet guide til, hvordan du bliver ekspert i vinduespudsning. Du kan se artiklen her. Søndagsavisen modtog ligeledes ti tips til, hvordan du bliver en haj til vinduespolering. Tipsene kan du læse om her.

 

Vi er klar til at give dig en klar udsigt til København, som altid lokker med dens kulturtilbud og kulørte lamper

København er om nogen en by, hvor der er god grund til at have en klar udsigt, for fra stuen kan du se ud over byens uophørlige tilbud og farverige glans. Fra køkkenvinduet kan du, mens du står og laver mad, se børnene lege i hovedstadens baggårde, som aldrig mister deres charme (her mener vi både børnene og baggårdene). Fra soveværelset har du muligvis udsyn til, hvornår din bus kommer. Summa summarum er hvert enkelt vindue i din bygning en mulighed for, at du fra dit hjem kan boltre dig i Københavns herligheder. Når du vælger os som din vinduespudser, går vi meget op i det, københavnere gør bedst, nemlig at hygge sig. Derfor har vi en serviceorienteret tilgang til hver eneste opgave, vi giver os i kast med. Hvis du bestiller en vinduespudsning hos os, er din opgave blot at hygge dig, mens vores vinduespudser sørger for, at du erhverver de klareste vinduer i København. Når vi rykker ind til hovedstaden for Gud ved hvilken gang, gør vi det miljøbevidst, fordi vores hjerter banker for København, og vi gør vores for at værne om byen. Efter vores mening nydes København bedst på en cykel. Men det er svært, når vi skal have vores uundværlige udstyr med til din vinduespudsning. Derfor ankommer vi altid i vores miljøvenlige el-bil. Derudover har vi et logistisksystem, som gør, at når du booker en vinduespudsning, kan du se, hvornår vi har en vinduespudsning i dit nærområde. Hvis det passer ind i din kalender, kan du booke en tid, når vi alligevel er i området, for på den måde at formindske el-forbruget. Derudover pudser vi kun med svanemærkede produkter. Vi ELSKER København, vi ELSKER vores mange kunder i byen, og vi vil ELSKE at blive lige netop din vinduespudser. Vi ved, at ordet "elsker" er et stort ord at tage i sin mund, men lige præcis i dette tilfælde er det helt på sin plads.

 

 

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL:

Her på siden har vi samlet en liste med gode spørgsmål og svar.

Hvordan fungerer grøn og fleksibel rabat?
Vi er hele tiden i København og med flere biler, da København er vores absolutte hovedområde, vores vinduespudser er derfor altid lige om hjørnet. Det betyder også at vi har mange grønne tider, altså tider hvor vi er i dit nabolag. Vælger du en grøn tid sparer du penge samtidigt med du værner om miljøet. Derudover kan du hos os vælge at være fleksibel ift. ankomst tidspunktet og dermed spare yderligere penge.
Hvor hurtigt kan man forvente i kan komme i midtbyen?
Vi bestræber os på at kunne levere vinduespolering fra dag til dag - vi pudser også vinduer i weekenden uden merpris. Du kan altid se vores næste ledige tid i vores online-kalender.
Kan jeg få en vinduespudsning uden at binde mig?
Bestil en vinduespudser nemt og enkelt uden binding hos os. Vi ved vi leverer en god service og har det derfor sådan at vores kunder skal komme af lyst og ikke at tvang.
Hvordan booker jeg en vinduespudser online?
Bestil en vinduespudser nemt, hurtigt og enkelt hos os online. Pris og tid fås med få klik på musen og vores vinduespudsere kører også i weekenden uden merpris. København er vores hovedområde så grønne tider er der masser af, hvilket betyder billigere vinduespolering til dig. Klik din pris og tid på vores vinduespudser nu, og få flotte vinduer allerede imorgen.
Trustpilot